Menu
BG 0883 200 300

Този сайт използва бисквитки.

Приемам

Вашият нов дом

В превод от италиански NIDO означава гнездо и е символ на домашното огнище, семейството, щастието и сигурността. Мястото, което избираш да живееш, да създадеш семейство и да отгледаш децата си. Ако се запознаете с описанието на проекта, ще разберете защо избрахме точно това име.

tree decoration side

Спокойствие за истинска семейна идилия

NIDO RESIDENCE е комплекс от затворен тип, с контролиран достъп и денонощна охрана. Ще включва две сгради с жилища, търговки обекти и заведение с градина. Сградите са разположени по периферията на парцела с голямо отстояние една от друга. Оформят вътрешен парк от 4 500 м2. с алеи, зони за отдих, социален контакт и е достъпен само пешеходно. А за да подсигурим още повече комфорта и сигурността, организирахме автомобилния достъп и паркирането изцяло подземни.

Площ на парцела 8 698 m2
РЗП 47 215 m2
Подземен паркинг 4 000 m2
Вътрешен парк 4 500 m2
tree decoration left
330 Апартамента
360 Подземни
паркоместа
5 Търговски
обекта
1 Детска
площадка
tree decoration right
Семеен комплекс - Nido Residence - София

Оазис за малките

Не можем да върнем времето назад или магически да се пренесем на площадка за игра в малък град от 80-те. Но успяхме да пресъздадем същото усещане. Комплексът разполага със зони с детски площадки, където децата ще играят безгрижно и безопасно, както едно време.

Семеен комплекс - Nido Residence - София

Вашата лична „зелена“ зона

Сутрин можете да посрещнете деня с чаша кафе на тераса с гледка към Витоша или да се разходите в парковата среда на територията на комплекса. Тя ще бъде изпълнена с богато видово разнообразие, осигурявайки живописна картина от ранна пролет до късна есен.

Каквото и да търсите, имате го

Апартаменти отговарящи на нуждите на всеки тип домакинство

Комплексът може да отговори на нуждите на всеки тип домакинство със своето разнообразие от имоти: от едностайни компактни до просторни четиристайни апартаменти.

Обърнахме специално внимание на функционалността, оптимизирането на пространствата в жилищата, както и на избора на качествени материали за строителството.

Апартаменти
Семеен комплекс - Nido Residence - София

Погрижихме се вместо вас

Подсигурихме последния и най-важен за всеки комплекс щрих – обслужване и поддръжка на общите части. Услугите ще включват денонощна охрана, контрол на достъпа, поддръжка на общите зелени площи, организиране и поддържане на чистотата във входовете и сутерените на сградите, заплащане на разходите за комунални услуги на общите части и техническа поддръжка на наличните съоръжения и инсталации в комплекса. За всичко това ще се грижи отговорен и приветлив персонал.

Локация

Не просто красен,
а прекрасен район

ж.к. Красно село  - град София

Локацията на комплекс NIDO RESIDENCE в район „Красно село“ предлага всички предимства за определянето на висока пазарна оценка на недвижимите имоти в проекта, а именно: околна среда, паркове, училища, детски градини, спортни обекти, болници и различни видове магазини. Транспортната достъпност на комплекса е обезпечена по отлично изградената инфраструктура на улиците – „Житница“, „Цар Борис III” и „Никола Мушанов“, както и от непосредствената близост до Метростанция „Красно село“.

Още за локацията
Търсене на имот:
516 имота в
продажба
0883 200 300